LEVERING:

 

 • Gratis en snelle verzending vanaf € 69
 • Gratis levering: kies voor ophalen bij Bio'ty Lab, Kortrijksesteenweg 154, 9830 Sint-Martens-Latem (je krijgt een e-mail wanneer het pakketje klaarligt)


België:

Gratis verzending vanaf € 69 / Transportkosten voor bestellingen = vanaf € 3,95

Levertermijn: 2-3 werkdagen. Tijdens schoolvakanties: 2-4 werkdagen.

Nederland & Luxemburg:

Gratis verzending vanaf € 79 / Transportkosten voor bestellingen = vanaf € 4,95

Levertermijn: 2-3 werkdagen. Tijdens schoolvakanties: 2-5 werkdagen.

Frankrijk & Duitsland:

Gratis verzending vanaf € 150 / Transportkosten voor bestellingen = vanaf € 7,95

Levertermijn: 3-6 werkdagen

De rest van de wereld:

Gratis verzending vanaf € 300 / Transportkosten voor bestellingen = € 16

 

Info leveringen:

 • Bestellingen worden niet verwerkt in het weekend en op feestdagen, ook geen leveringen op zaterdag.
 • Bestellingen worden verzonden met Sendcloud
 • De klant is verantwoordelijk voor het opgeven van een correct leveringsadres. Als het opgegeven adres niet correct of onvolledig is en het pakket opnieuw verzonden dient te worden, betaalt de klant zelf voor de volledige transportkosten (€ 6,95 voor België en € 7,95 voor Nederland)
 • De ontvanger is verantwoordelijk voor alle douane- en verplicht gemaakte extra kosten.
 • Gelieve er mee rekening te houden dat een levering 2-3 dagen in beslag kan nemen, afhankelijk van het verdelingsbeleid van onze koerier.
 • Bestellingen worden maximum 2 dagen na ontvangst van betaling verstuurd. Bestellingen geplaatst in het weekend of tijdens de vakantie(s) zullen de volgende werkdag verzonden worden.
 • Wij zijn niet verantwoordelijk voor verlies of schade aan goedereen éénmaal dat ze afgeleverd zijn volgens de geijkte procedure.
 • Indien u het pakketje niet heeft ontvangen dient u ons dit binnen de 14 dagen te laten weten. Hierna kunnen wij geen onderzoek meer opstarten bij de transporteurs of overgaan tot terugbetaling of herzending.
 • Kies eventueel voor een levering op uw werkadres of bij voorkeur in een ophaalpunt in uw buurt, denk ecologisch.
 • Gelieve te noteren dat alle producten belast zijn met Belgische BTW en die is ingerekend op de afzonderlijke prijzen van elk product.
 • Als u pakket beschadigd is toegekomen dient u dit binnen de 2 dagen te melden via info@biotylab.com, met bijgevoegde foto's.
 • Wij behouden ons het recht uw bestelling te annuleren indien wij fraude vermoeden.

 

Stock beschikbaarheid:

Helaas, van tijd tot tijd zal de stock mogelijks niet beschikbaar zijn. U zult worden gecontacteerd indien het object dat u besteld hebt, tijdelijk niet leverbaar is. U zal het product terugbetaald krijgen of later opgestuurd krijgen. Wij zullen beschikbare items onmiddellijk verzenden vanaf het moment dat ze terug in stock zijn. U betaalt slechts éénmaal de leveringskosten.

 

RETOURS:

Retourbeleid & Herroepingsrecht:

In overeenstemming met de wet op de handelspraktijken en de voorlichting en bescherming van de consument, geniet de koper verzakingsrecht. Als u niet tevreden bent bieden wij u een volledige terugbetalinggarantie zolang het gekochte product ongeopend en in originele staat is. Gelieve het (de) ongebruikte, niet beschadigde product(en) terug te sturen op eigen kosten en riscio (tesamen met uw contactgegevens), binnen de 14 dagen na ontvangst van de goederen naar ons contactadres en u zal vergoed worden voor de volledige aankoopprijs van het product binnen de 14 dagen dat wij uw geretourneerde zaken hebben ontvangen (mits we het (de) artikel(en) voldoende gefrankeerd en tijdig retour hebben ontvangen).

Gelieve ons te verwittigen als u uw aankoop wenst te annuleren alvorens ons het (de) goed(eren) terug te sturen. Er bestaat geen aanspraak op terugbetaling indien het product is gebruikt, de verpakking is beschadigd of beschreven of de bestelling werd geopend en/of niet in de originele verpakking werd geretourneerd.

Adres retours: Bio'ty Lab, Kortrijksesteenweg 154, 9830 Sint-Martens-Latem

Ook promoties of kado's gekoppeld aan producten dienen retour gezonden te worden indien het product zelf retour wordt gezonden. Enkel dan heeft u recht op volledige terugbetaling.

Foundations & concealers kunnen nooit geretourneerd worden. Indien producten een vermoeden van test vertonen zullen we deze naar hygiëne toe niet terugnemen.

 

 

Versie van Maart 2024