Waarom natuurlijke beautyproducten?

Waarom natuurlijke beautyproducten?

De beauty-industrie is dé industrie bij uitstek waar de regels niet afgetekend zijn en waar nog véél werk aan de winkel is. Deze vlieger gaat eveneens op voor de meeste beautyproducten van de apotheek.

Daarom dat wij bij Bio'ty Lab het werk voor jou deden, en alle producten onderzochten op ingrediënten en effectiviteit.

Al de producten op onze website zijn 90-100% natuurlijk: wat wil zeggen dat er geen schadelijke chemicaliën inzitten, en dat ze dus veilig zijn voor volwassenen, kinderen en zwangere vrouwen. Ook moeten de ingrediënten zo biologisch mogelijk zijn: dat wil zeggen dat de grondstoffen niet mogen bespoten zijn met chemicaliën.

Bij Bio'ty Lab houden we een bepaalde standaard voor ogen waaraan alle producten moeten voldoen. Natuurlijke, biologische beautyproducten zonder gevolgen voor je gezondheid of dat van je gezin.

Kankerverwekkende ingrediënten als parabenen, aluminiumzouten, phthalaten, chemische zonnefilters, synthetische geuren, BHT en BHA's zijn ten allen tijde te vermijden. Ze kunnen ziektes of allergiën veroorzaken, of je hormoonbalans ernstig verstoren.

Wil jij graag anti-vries in je dagcrème (propylene glycol)? Neen? Dat lijkt me evident van niet!
Of zou jij lippenbalsem met ruwe petroleum in gebruiken? Ik denk het niet!
Spijtig genoeg bestaan deze producten wel in grote getallen bij de parfumerie, supermarkt en apotheek.

Bij Bio'ty Lab houden we van luxueuze, betaalbare en goedwerkende producten die dankzij de actieve ingrediënten je huid verbeteren en laten stralen. Hoe actiever de ingrediënten in een product, hoe duurder het product. En vice versa! Eerlijke producten voor eerlijke prijzen.

Laat ons jou persoonlijk en gratis begeleiden: info@biotylab.com

Vorige post
Volgende post

Laat een reactie

Moderated